Filter Categories
  Kasten

        Oude kasten krijgen een 2e leven

  Oude kasten en andere meubelstukken hebben vaak een geschiedenis en een verhaal te vertellen. Door ze te hergebruiken en op te knappen tot een uniek stuk, geven we niet alleen een nieuwe betekenis aan de oude kasten, maar dragen we ook bij aan een duurzamere levensstijl.

  Als eerste is vaak het het nakijken en mogelijk herstellen van de structuur van de kast. Dit kan variëren van eenvoudige reparaties, zoals het vastzetten van losse verbindingen of het vervangen van beschadigde onderdelen tot meer uitgebreidere reparaties.

  Vervolgens komt het leuke gedeelte: het geven van een nieuwe uitstraling aan de kast. Of het nu gaat om een gedurfde kleur die de aandacht trekt of een zachte tint die een rustgevende sfeer creëert, verf kan een goede oplossing zijn om de kast een nieuw leven in te blazen. Door te spelen met kleuren en afwerkingen zoals andere grepen of knoppen kan een oude kast worden omgetoverd tot een uniek en eigentijds meubelstuk dat past bij jouw interieur.

  Mocht je liever een andere verandering aan jouw toekomstige kast zien, laat het me dan graag weten, dan kijken we samen naar de opties!