Mijn eigen loods

  • 19 april 2018

  Mijn eigen loods

  1024 771 Kast&Zo

  Mijn eigen loods

  Het opknappen van oude kasten en meubeltjes is iets wat ik eigenlijk al jaren doe. Kringlopen en snuffelmarkten afstruinen, woonwinkels bezoeken, continue het interieur thuis veranderen (herkenbaar? ? ). De hobby nam steeds serieuzere vormen aan, soms had ik gewoon 3 kasten in de tuin staan en een aantal in de eetkamer, maar of dit nou helemaal de bedoeling was…..uiteindelijk heb ik een ruimte mogen gebruiken in een loods en kon ik mijn oude kasten naar behoren gaan schilderen en opknappen! Dit heb ik een tijd gedaan en in 2017 was het dan zover! Mijn eigen loods!

  Sindsdien ben ik er dagelijks te vinden en aan het schilderen en opknappen van de oude kasten. Tussendoor ben ik op zoek naar nieuwe voorraad kasten en uitbreiding van accessoires.

  Kom gerust vrijblijvend langs om een kijkje te nemen! Wel even een mailtje of belletje van te voren om elkaar niet mis te lopen.